Waarheen in Frankrijk?

Het is voor veel Nederlanders vaste prik om ieder jaar tijdens de vakantie naar Frankrijk op te gaan. Maar wat zijn nou plaatsen die je echt een keer moet  bezoeken als je in Frankrijk op vakantie bent?

Als je in Frankrijk bent en je kijkt om je heen dan zie je een enorme diversiteit  aan landschappen, bijzondere natuurgebieden en natuurlijk de beroemde Franse wijnstreken.

Een paar van de van de mooiste gebieden in Frankrijk

  • Bourgogne
  • Bretagne
  • Corsica
  • Côte d’Azur
  • Dordogne
  • Franse Alpen
  • Pyreneeën

Het mooie aan Frankrijk is dat je veel kanten op kant zo kun je een actieve vakantie vieren in de bergen, waar je kunt gaan hiken, mountainbiken, klimmen  en natuurlijk wandelen.

Of je kunt gaan voor een mooie natuurvakantie, er zijn veel mooie natuurgebieden met een grote diversiteit aan bezienswaardigheden Frankrijk. Zo kun historische dorpjes (bezienswaardigheden) bezoeken of mooie natuurparken.

Naast de mooie natuurgebieden is e nog een reden om voor Frankrijk te kiezen en dat is natuurlijk de Franse keuken, ’s Ochtends een verse croissants halen bij de echte Franse bakker, of een lekker vers stokbrood halen in de plaatselijke supermaché. Vervolgens kun je ’s avonds uitgebreid gaan genieten van de Franse keuken door uitgebreid te gaan dineren, zo kunt u de meest heerlijke gerechten proeven die de Franse keuken biedt.

Ook het klimaat is een van de pluspunten van Frankrijk, zo kent het zuiden van Frankrijk maar liefs 300 zonnige dagen per jaar en is de gemiddelde temperatuur in de zomer 30 graden. Deze omstandigheden maken Frankrijk een ideaal vakantieland voor als u opzoek bent naar een strandvakantie.

Wat ook een pluspunt aan Frankrijk is dat het relatief gezien dichtbij ligt, via de Route du Soleil bent u voor u het weet in het zonnige zuiden, en kunt u gaan genieten van uw welverdiende vakantie. Bent u hierbij nog opzoek naar een mooi adresje neem eens een kijkje op rentvilla.nl voor de mooiste adresjes!