Een onvergetelijke vakantie in Var (Zuid-Frankrijk)

De Var is een departement dat we terugvinden in de zuidelijke regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Genieten van de verrassingen van de natuur, van de ambiance en de aardige mensen. Op uw eigen wijze de streek verkennen met op wens de hulp van de lokale bevolking. De laatste en eerste maanden van het jaar zijn bij uitstek de maanden om de dagelijkse zaken even te laten voor wat ze zijn en iets anders dan anders te doen. Misschien wel eens op een andere manier dan dat u op een normale vakantie zou doen. Omdat de Var in alle opzichten garant staat voor variatie, geniet u optimaal van uw kostbare tijd in de mooiste streek van de Provence.

Wat heeft de Var in Frankrijk te bieden?

De variatie van de Var ervaar je pas wanneer je dwars door de vele verschillende landschappen, dorpen en steden loopt en fietst. De afgepaste inspanning van een tocht door de uitgestrekte wijnvelden, de olijfgaarden, de ruige gemengde bossen, afgewisseld met de oneindig lijkende velden met geurige kruiden, geeft een extra dimensie aan de ontspanning die een vakantie teweeg moet brengen. Maar ook een bezoek aan de schattige dorpjes in de omgeving, een borrel drinken en een echt Provençaalse maal nuttigen is iets om van op te fleuren en de drukte van alledag even te vergeten. Natuurlijk gelardeerd met een bezoek aan een wijnchateau en een heerlijk glas.

Een volledige verzorgde vakantie boeken

Wilt u deze regio met eigen ogen zien? Boek dan een volledig verzorgde reis inclusief reis (vlucht of trein), verblijf en eventueel vervoer op locatie. Dankzij een speciale pakketreis Frankrijk regel je het allemaal in 1 keer. Je boekt dan de hele vakantie bij 1 reisbureau. Dit heeft als voordeel dat je goedkoop uit bent, en dat je slechts 1 aanspreekpunt hebt. In het geval van calamiteiten kan je dan ook contact opnemen met de betreffende touroperator voor een snelle en adequate oplossing.

De voordelen van een pakketreis op een rij

  • De scherpste prijs voor jouw vakantie
  • Inclusief vervoer, overnachtingen en eventueel een huurauto
  • Snelle oplossing bij problemen
  • Tip: boek bij een reisbureau dat aangesloten is bij ANVR / SGR. Dit kan problemen voorkomen in het geval van een faillissement zoals dat bij Thomas Cook onlangs nog het geval was